اعتبار گذرنامه شهروندان قمی در مصلای قدس تمدید می‌شود

خدمات مربوط به تمدید اعتبار گذرنامه زائران اربعین حسینی در مصلای قدس قم انجام می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اعتبار گذرنامه شهروندان قمی در مصلای قدس تمدید می‌شود
شناسه : 57658 | انتشار : ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از مهر قم، از روز گذشته با استقرار عوامل اداره گذرنامه و نیروی انتظامی استان قم به منظور سهولت در انجام تمدید اعتبار گذرنامه زائران اربعین حسینی، این اقدام در محل مصلای قدس قم انجام می‌شود.

در بازدید خبرنگار مهر از محل مصلای قدس، تمدید گذرنامه آن دسته از شهروندانی که تاریخ صدور گذرنامه آنان بعد از تاریخ یکم شهریورماه ۱۳۹۰ بوده است در این محل صورت می‌گیرد.

آن دسته از شهروندانی که اعتبار گذرنامه آنان مربوط به قبل از شهریور ۱۳۹۰ بوده نیز می‌بایست برای انجام کارهای قانونی خود به اداره گذرنامه مراجعه کنند و برای آنان در این محل برگ تمدید صادر نمی‌شود.

برای صدور برگه تمدید اعتبار گذرنامه همراه داشتن اصل گذرنامه الزامی است.

بر روی برگه تمدید اعتبار گذرنامه که در یکی از صفحات انتهای پاسپورت چسبانده می‌شود، نوشته شده که خروج صرفاً به مقصد عتبات عالیات در ایام اربعین مجاز است و اعتبار آن تا تاریخ ۲۹ /۱۲/ ۱۴۰۱ است.

برخی از شهروندان قمی که برای انجام تمدید گذرنامه خود به مصلی قدس مراجعه کرده بودند از سهولت و سرعت در انجام فرآیند صدور برگه تمدید و تمهیدات اندیشیده شده برای زائران اربعین حسینی در این زمینه ابراز رضایت کرده و از مسئولین امر تشکر می‌کردند.

در روز گذشته نیز بیش از ۵ هزار برگه تمدید اعتبار گذرنامه برای شهروندان قمی صادر شده است.

نوشته های مشابه
«فانوس‌های خاکی» در دستان اهالی کتابخوانی
کارشناسان برگزیده علوم آزمایشگاهی در قم تجلیل شدند
آغاز به کار ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در قم
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
وحدت ملی را نباید خدشه‌دار کرد/ تداوم نظام در گروی جلب رضایت مردم است
ضرورت ممنوعیت عبور وسایل نقلیه از روی پل تاریخی طایقان
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.