فراخوان نوسازی ناوگان تاکسی‌های فرسوده در قم

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهرداری قم گفت: مالکین انواع خودروهای تاکسی مدل‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۰ می‌توانند ضمن مراجعه به دفاتر پیشخوان، نسبت به ارائه درخواست اولیه و پیش ثبت‌نام جهت تبدیل به احسن تاکسی فرسوده خود اقدام کنند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
فراخوان نوسازی ناوگان تاکسی‌های فرسوده در قم
شناسه : 57522 | انتشار : ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علی نیک با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای نوسازی ناوگان تاکسی‌های فرسوده شهر قم، اظهار داشت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به‌منظور نوسازی ناوگان فرسوده با استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه، مالکین انواع خودروهای تاکسی مدل‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۰ می‌توانند ضمن مراجعه به دفاتر پیشخوان، نسبت به ارائه درخواست اولیه و پیش ثبت‌نام جهت تبدیل به احسن تاکسی فرسوده خود اقدام کنند.

به گفته وی، سازمان تاکسیرانی با رعایت اولویت‌ها نسبت به تمامی درخواست‌های واصله، رسیدگی و اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم ادامه داد: مالکین مشمول طرح نوسازی در صورت داشتن مدارک ایثارگری جانبازی، خانواده شهدا و … می‌توانند هنگام ثبت‌نام نسبت به ارائه آن‌ها اقدام کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

لازم به ذکر است در حال حاضر سایت نوسازی در سراسر متوقف بوده و به‌محض شروع ثبت‌نام اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

نوشته های مشابه
نشست «نقش برنامه‌ریز و دستیار کارگردان در فرایند تولید فیلم» در قم برگزار می‌شود
ثبت‌نام دوره تخصصی آموزش «فیلم‌سازی تعاملی» در قم آغاز شد
نرخ جدید نان در قم اعلام شد
شترها؛ قهرمانان دیروز، متهمان امروز
قم را باید دید؛ مدرسه حکیم نظامی
«آذرباد» در قم رونمایی می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.