بررسی رمان «نشان حسن» در نشست عصرانه داستان
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی حوزه هنری قم، سیوهفتمین نشست «عصرانه داستان» با معرفی رمان «نشان حسن» نوشته لیلا مهدوی با حضور منصوره رضایی منتقد ادبی و جمعی از علاقهمندان به داستان در حوزه هنری قم برگزار شد.
در ابتدای این نشست فاطمه جدیدی مجری کارشناس به معرفی رمان «نشان حسن» پرداخت که به واقعهی کربلا از زاویه دید فرزندان امام حسن(ع) اختصاص دارد و آن را رمانی عاشورایی با محوریت پسران امام حسن(ع) دانست.
در ادامه لیلا مهدوی نویسنده اثر با قرائت بخشی از رمانش به گفتوگو با فاطمه جدیدی، درباره نگارش کتابش پرداخت.
وی به سختی کار پژوهشی در آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: متأسفانه درباره حضرت امام حسن(ع) و فرزندانش منابع بسیار کمی وجود داشت. از سویی تخیل نویسنده در آثار مذهبی باید به گونهای باشد که تاریخ دستکاری نشود و لطمهای به اصل اتفاق و رویدادها به ویژه در جاهایی که معصوم(ع) در داستان حضور دارد، وارد نشود. این امر، مراقبت ویژهای میطلبد.
در بخش نقد نیز منصور رضایی منتقد ادبی به تمجید از نثر داستان و فضاسازهای رمان «نشان حُسن» پرداخت و گفت: جذب مخاطب در کارهای تاریخی که پایان مشخص دارند و خواننده پایان کار را میداند، کار دشواری محسوب میشود و این ممکن است از جذابیت کار کم کند. همیشه این سؤال برایم مطرح بوده که کارهای مذهبی را چطور باید نوشت که کشش این را داشته باشد که علاوه بر خوانندگان مذهبی، قشر غیرمذهبی را هم جذب کند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 10 January , 2025