حضور مدیران شهرداری قم در منزل ۳۰ شهید دفاع مقدس

در راستای برگزاری دومین کنگره ملی شهدای استان قم و همزمان با دهه امامت و ولایت، شهردار قم و مدیران شهری در منزل ۳۰ شهید دوران دفاع مقدس حضور یافتند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
حضور مدیران شهرداری قم در منزل ۳۰ شهید دفاع مقدس
شناسه : 54936 | انتشار : ۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، در ادامه اقدامات و فعالیت‌های شهرداری قم در راستای بسترسازی برگزاری باشکوه دومین کنگره ملی شهدای استان، مدیران مجموعه مدیریت شهری قم با حضور در منزل ۳۰ شهید گران‌قدر شهر قم با خانواده‌های آن‌ها دیدار و گفت‌وگو کردند.

مدیران مناطق و سازمان‌های تابعه شهرداری قم نیز در قالب این دیدارها ضمن ارائه گزارشی از اقدامات شهرداری در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تابلوی فرش منقش به عکس شهید نیز به خانواده شهدای گران‌قدر اهدا شد.

سیدمرتضی سقائیان نژاد شهردار قم در خلال این دیدارها با حضور در منزل شهید سیدمحمد بنی‌هاشمی جوزدانی ضمن گفت‌وگو با خانواده این شهید دوران دفاع مقدس گزارشی از فعالیت‌های شهرداری قم در حوزه ایثار و شهادت ارائه کرد.

شهید سید محمد بنی‌هاشمی دارای مدرک فوق‌دیپلم و یکی از معلمان شهید دوران دفاع مقدس بود که در آبان ماه سال ۴۴ در شهر نائین متولد و در عملیات کربلای ۵ سال ۶۷ در منطقه شلمچه به شهادت رسید.

حضور مدیران شهرداری قم در منزل ۳۰ شهید دفاع مقدس

نوشته های مشابه
ضرورت تقویت تجهیزات آموزشی انجمن سینمای جوانان قم
مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند
«فانوس‌های خاکی» در دستان اهالی کتابخوانی
کارشناسان برگزیده علوم آزمایشگاهی در قم تجلیل شدند
آغاز به کار ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در قم
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.