کارخانه تولید مصنوعات پلاستیکی در قم طعمه حریق شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری قم گفت: وقوع آتش سوزی در کارخانه تولید مصنوعات پلاستیکی در خیابان کاسه گران قم، هشت دستگاه خودروی آتش نشانی را به محل وقوع حادثه کشاند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کارخانه تولید مصنوعات پلاستیکی در قم طعمه حریق شد
شناسه : 54512 | انتشار : ۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، حمید کریمی اظهار داشت: این آتش سوزی عصر امروز در یکی از کارخانه‌های تولید مصنوعات پلاستیکی در محدوده خیابان کاسه گران قم رخ داده است.

وی با اشاره به اعزام هشت دستگاه خودروی آتش نشانی و بالغ بر ۲۴ نیروی آتش نشانی به محل حادثه گفت: همکاران ما در حال تلاش برای اطفای حریق و جلوگیری از گسترش دامنه آن به املاک مجاور هستند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم گفت: حریق در کارخانه دمپایی خیابان کاسه گران کوچه شماره سه رخ داده است که هشت واحد عملیات سنگین، دو واحد آبرسان، چهار واحد آبرسان از شهرداری و یک واحد تخصصی نجات به محل حادثه اعزام شده است.

کریمی با بیان این که سوله کارخانه کاملا دارای حریق است و نیروهای عملیاتی از ۲ ناحیه در حال اطفای حریق هستند گفت: احتمال شکست دیواره ها وجود دارد و این حادثه خسارت جانی نداشته است.

کارخانه تولید مصنوعات پلاستیکی در قم طعمه حریق شد

کارخانه تولید مصنوعات پلاستیکی در قم طعمه حریق شد

کارخانه تولید مصنوعات پلاستیکی در قم طعمه حریق شد

نوشته های مشابه
معرفی فیلم‌های سومین روز جشنواره فجر در قم/ از «تاکسیدرمی» تا «ناتور دشت»
استقبال گرم قمی‌ها از دومین شب جشنواره فیلم فجر/ «بچه مردم» تشویق شد
نگاهی به فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم/ از «آنتیک» نائیجی تا «خدای جنگ» دارابی
چراغ چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم روشن شد
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.