معاون دادستان قم از بازداشت افرادی که با اقدامات خودسرانه خود در دامشهر موجب نگرانی مردم شده بودند خبر داد و گفت: ۵ نفر از این افراد بازداشت و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است.
بازداشت ۵ عامل حواشی اخیر در دامشهر قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از فارس قم، به دنبال کشته شدن دو کودک بر اثر حمله سگهای ولگرد در منطقه دامشهر شهر قم، روز گذشته جمعی از نیروهای مرتبط نسبت به جمعآوری سگها اقدام کردند که برخی از افراد غیربومی و غیرساکن مانع از جمعآوری سگها شدند.
صبح امروز بر اساس خبر منتشر شده از سوی روابط عمومی دادستانی قم، مسلم خانی، معاون دادستان قم از بازداشت افرادی که با اقدامات خودسرانه خود در دامشهر موجب نگرانی مردم شده بودند خبر داد و تصریح کرد: ۵ نفر از این افراد بازداشت و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است.
معاون دادستان قم گفت: هرگز اجازه نخواهیم داد عدهای با اقدامات غیرقانونی خود موجب به خطر افتادن سلامت مردم شوند و تدابیر لازم برای کنترل محیط و اجرای تصمیمات استانی اندیشیده شده است.
https://shahr20.ir/?p=54318
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 5 February , 2025