۹۵ درصد فضای سبز قم دارای آبیاری قطرهای است
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید مرتضی سقائیاننژاد امروز در دیدار با رئیسکل دادگستری و مدیران محاکم قضایی استان، طی سخنانی از همراهی قوه قضائیه در پیشبرد اهداف مجموعه مدیریت شهری قم قدردانی کرد.
وی با اشاره به کاهش ملموس استفاده از آب شرب شهری در پارکها و بوستانهای شهری، ابراز کرد: مصرف ۵۷ درصدی از آب شرب در فضای سبز شهر قم طی سالهای گذشته به حدود ۱۷ درصد کاهشیافته که در صورت واگذاری ۸ حلقه چاه شهرداری قم، استفاده از آب شرب در این مباحث نزدیک به صفر میرسد.
شهردار قم با تأکید بر ضرورت تأمین آب موردنیاز و توسعه کمی و کیفی فضای سبز شهر، ادامه داد: از ۱۳ چاه مورد توافق فقط ۵ چاه در اختیار شهرداری قرار گرفته است.
وی همچنین گزارشی از آخرین وضعیت و اقدامات مجموعه مدیریت شهری قم در خصوص ساماندهی و بازآفرینی بافت های فرسوده شهری ارائه نمود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 5 February , 2025