مجموعه «آب و تاب» پلمب شد

روابط عمومی دادسرای قم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی وقوع حادثه ناگوار روز گذشته برای یک نوجوان پسر در یکی از مجموعه‌های آبی شهر قم، این مجموعه به دستور مقام قضایی پلمب و ۱۵ نفر شامل متصدیان و غریق نجات‌ها بازداشت شدند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
مجموعه «آب و تاب» پلمب شد
شناسه : 54197 | انتشار : ۱۲ تیر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، بر اساس اطلاعیه روابط عمومی دادسرای قم که از سوی خبرگزاری ایرنا منتشر شده است، در پی وقوع حادثه ناگوار روز گذشته برای یک نوجوان پسر در یکی از مجموعه‌های آبی شهر قم، این مجموعه به دستور مقام قضایی پلمب و ۱۵ نفر شامل متصدیان و غریق نجات‌ها بازداشت شدند. 

جوانب مختلف چرایی وقوع حادثه در دست بررسی است و پس از انجام مراحل کارشناسی، نتیجه آن به اطلاع مردم خواهد رسید. 

گفتنی است روز گذشته اورژانس ۱۱۵ استان یک نوجوان ۱۲ ساله را از یکی از مراکز تفریحی ورزشی قم با حالت احیای قلبی ریوی به یکی از مراکز درمانی قم منتقل کرد، با وجود تلاش کادر اورژانس و بیمارستان بر احیای وی، متاسفانه این نوجوان جان خود را از دست داد.

پزشکی قانونی استان هم با تأیید جان‌باختن این نوجوان اعلام کرد علت دقیق فوت در دست بررسی است.

نوشته های مشابه
معرفی فیلم‌های سومین روز جشنواره فجر در قم/ از «تاکسیدرمی» تا «ناتور دشت»
استقبال گرم قمی‌ها از دومین شب جشنواره فیلم فجر/ «بچه مردم» تشویق شد
نگاهی به فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم/ از «آنتیک» نائیجی تا «خدای جنگ» دارابی
چراغ چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم روشن شد
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.