شهروندان از انجماد مجدد گوشت یخزده خودداری کنند
به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، مهدی رفیعی افزود: با توجه به فسادپذیری بالای گوشتی که از حالت انجماد خارج شده، شهروندان گوشت و مرغ منجمد را با برآورد میزان مصرف از حالت انجماد خارج نمایند و آن را همان روز و یا حتی المقدور ۲۴ ساعت بعد مصرف نمایند.
وی اضافه کرد: برخی شهروندان برای قطعه بندی گوشت قرمز و مرغ منجمد، این محصولات را از حالت انجماد خارج می کنند و مجدد داخل فریزر می گذارند که این اقدام موجب از بین رفتن پروتیین گوشت می شود.
مدیرکل دامپزشکی قم به شهروندان توصیه کرد: برای جدا کردن بخشی از گوشت منجمد، از چاقوهای اره ای استفاده نمایند تا گوشت حالت انجماد خود را از دست ندهد.
رفیعی گفت: کیفیت مرغ های منجمد موجود در بازار از نظر بهداشتی مورد تأیید است و همه مرغ ها با عبور از تونل های انجماد در کشتارگاه در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد منجمد شده است.
وی با تاکید بر ای که مرغ منجمد شده باید به شکل انجماد به دست مصرف کننده برسد، بیان کرد: این محصول باید از فروشگاه های معتبری که مرغ را در فریزرها و دمای ۱۸ درجه سانتیگراد زیر صفر نگهداری می کنند، تهیه شود و از خرید آن از برخی بازارهای هفتگی که محصول منجمد را خارج از یخچال نگهداری می کنند، اجتناب شود.
وی افزود: شهروندان هنگام خرید گوشت منجمد به بسته بندی ویژه، مهر دامپزشکی و شرایط نگهداری آن توجه کنند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 8 October , 2024