۵ مسجد در بلوار پیامبر اعظم(ص) قم احداث می‌شود

سخنگوی شورای شهر قم با اشاره به اهمیت مسجد در معماری و شهرسازی اسلامی گفت: پنج نقطه در بلوار پیامبر اعظم(ص) برای احداث مساجد بزرگ و محوری جانمایی شده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
۵ مسجد در بلوار پیامبر اعظم(ص) قم احداث می‌شود
شناسه : 53585 | انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محسن محرری در دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با تولیت مسجد مقدس جمکران، اظهار داشت: هم‌اکنون چند نقطه مهم در بلوار پیامبر اعظم(ص) در حال واگذاری برای احداث مسجد به نهادهای علمی، فرهنگی و خیرین است.

وی با اشاره به اهمیت مسجد در معماری و شهرسازی اسلامی ابراز کرد: ۵ نقطه در بلوار پیامبر اعظم(ص) برای احداث مساجد بزرگ و محوری جانمایی شده است.

سخنگوی شورای شهر قم خاطرنشان کرد: مجموعه مدیریت شهری قم آماده واگذاری زمین جهت احداث مسجد در فضاهای خالی بوستان‌های شهری و در محلاتی بوده که فاقد مسجد هستند.

نوشته های مشابه
ضرورت تقویت تجهیزات آموزشی انجمن سینمای جوانان قم
مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند
«فانوس‌های خاکی» در دستان اهالی کتابخوانی
کارشناسان برگزیده علوم آزمایشگاهی در قم تجلیل شدند
آغاز به کار ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در قم
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.