نمایشگاه «از بلدیه تا شهرداری» برپا شد

نمایشگاه «از بلدیه تا شهرداری» همزمان با دهه کرامت در موزه آستان مقدس حضرت معصومه(س) برپا شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
نمایشگاه «از بلدیه تا شهرداری» برپا شد
شناسه : 53275 | انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، نمایشگاه «از بلدیه تا شهرداری» همزمان با دهه کرامت با حضور اصنافی شهردار و اعضای شورای شهر شیراز، کلانترزاده مدیرکل امور ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری و حجت‌الاسلام طباطبایی‌نژاد سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی به‌منظور نمایش اسناد بیش از یک قرن فعالیت شهرداری قم در موزه آستان مقدس حضرت معصومه(س) برپا شد.

در این نمایشگاه همچنین از سند ۱۰۸ سالگی شهرداری قم بر اساس مستندات تاریخی رونمایی شد.

۲۰ تابلو از اسناد مهم شهرداری و تصاویر قدیم شهر قم با موضوعات حمل‌ونقل و اتوبوس‌رانی، عمران شهری، تصاویر سه‌بعدی قم قدیم، اخبار قم در بریده جراید و روزنامه محلی استوار نیز در این نمایشگاه در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است.

همچنین تعداد ۳۵ قطعه آثار حجمی ۱۰۰ سال اخیر شهرداری و همچنین توپ قدیمی و کاشی سردر ساختمان قدیم شهرداری نیز به نمایش گذاشته شده است.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.