دستگیری سارقان بنزین خطوط لوله فرآورده‌های نفتی

فرمانده انتظامی قم گفت: با تلاش مأموران انتظامی، دو سارق که با سوراخ کردن خطوط لوله نفت و فرآورده‌های نفتی قصد قاچاق بنزین را داشتند، دستگیر شدند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
دستگیری سارقان بنزین خطوط لوله فرآورده‌های نفتی
شناسه : 52816 | انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سید محمود میرفیضی اظهار کرد: مأموران پاسگاه انتظامی دامشهر در پی کسب خبری مبنی بر اینکه ۲ نفر سارق با سوراخ کردن و تخریب خطوط لوله نفت و فرآورده‌های نفتی قصد قاچاق بنزین به کشورهای همسایه را دارند، بلافاصله موضوع در دستور کار این مأموران قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه مأموران پلیس ضمن هماهنگی با مقام قضائی و اعزام به محل مورد نظر مشاهده کردند، این ۲ نفر به صورت شبانه اقدام به سوراخ کردن و تخریب زیر ساخت های حیاتی خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی جهت برداشت غیر مجاز بنزین با نصب هات تپ (ایجاد سوراخ روی لوله اصلی و نصب اتصالات و شیر فلکه) کرده‌اند.

فرمانده انتظامی استان قم گفت: سپس متهمان با همکاری مأموران حراست شرکت خطوط لوله مخابرات و نفت ایران دستگیر و آلات و ادوات کشف شده در محل شامل لوله ۶ اینچ و اتصلات و شیرفلکه تعبیه شده روی آن، آچار شلاقی، دریچه فلزی به ابعاد ۷۵*۷۵ جهت مخفی کردن شیرفلکه و استخراج غیر مجاز کشف شد.

سردار میرفیضی افزود: متهمان طی تحقیقات اذعان داشتند در صورت موفق شدن در سرقت فرآورده های نفتی، قصد قاچاق و فروش آن به کشورهای همسایه را داشتند.

فرمانده انتظامی قم گفت: در نهایت افراد مذکور به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.

نوشته های مشابه
نگاهی به فیلم‌های روز چهارم جشنواره فجر در قم
در شب سوم جشنواره فجر در قم چه گذشت؟
معرفی فیلم‌های سومین روز جشنواره فجر در قم/ از «تاکسیدرمی» تا «ناتور دشت»
استقبال گرم قمی‌ها از دومین شب جشنواره فیلم فجر/ «بچه مردم» تشویق شد
نگاهی به فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم/ از «آنتیک» نائیجی تا «خدای جنگ» دارابی
چراغ چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم روشن شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.