ابطال مجوز ۵ شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری در قم

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم از ابطال مجوز فعالیت ۵ شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری‌ متخلف با نام‌های «آذرخش گشت‌بدیع»، «قصر دشت»، «آوان‌پرواز آریادشت»، «ملکوت سیر فرش تا عرش آسیا» و «آرمان پرواز آریاگیتی» خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ابطال مجوز ۵ شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری در قم
شناسه : 52802 | انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳   پرینت

به‌گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم، علیرضا ارجمندی اظهار کرد: «اولین جلسه کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری قم در سال ۱۴۰۱ با حضور اعضای این کمیسیون برگزار و در طی این جلسه مجوز ۵ شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری استان ابطال شد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم ادامه داد: «پنج شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری متخلف به نام‌های آذرخش گشت‌بدیع، قصر دشت، آوان‌پرواز آریادشت، ملکوت سیر فرش تا عرش آسیا و آرمان پرواز آریاگیتی به استناد آیین‌نامه نظارت بر تأسیس و فعالیت دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی و به دلیل‌ رعایت‌ نکردن قوانین و مقررات و دستورالعمل‌ها و خط مشی‌های ابلاغی ابطال شد.»

ارجمندی گفت: «شرکت‌هایی که پروانه فعالیت آن‌ها ابطال شده به استناد قانون حق اجرا و برگزاری تور، اخذ روادید و هرگونه فعالیت خدمات مسافرتی را ندارند.»

او تصریح کرد: «هم‌استانی‌ها و گردشگران در هنگام دریافت خدمات مسافرتی به دفاتر گردشگری مجاز و دارای پروانه بهره‌برداری مراجعه کنند و در صورت مشاهده واحدهای متخلف و بدون مجوز، مراتب را به معاونت گردشگری این اداره‌کل اطلاع دهند.»

نوشته های مشابه
مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند
«فانوس‌های خاکی» در دستان اهالی کتابخوانی
کارشناسان برگزیده علوم آزمایشگاهی در قم تجلیل شدند
آغاز به کار ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در قم
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
وحدت ملی را نباید خدشه‌دار کرد/ تداوم نظام در گروی جلب رضایت مردم است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • ناشناس

    تاریخ : ۹ - خرداد - ۱۴۰۱

    دولت انقلابی قول اشتغالزایی داد با قدرت و سرعت تمام داره اشتغالزایی میکنه. دمش گرم


    پاسخ