۵۰ زندانی در بازدید مسئولان قضایی از زندان قم آزاد شدند
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دادستانی قم، حجتالاسلام حسن غریب دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم به همراه معاونین و قضات دادسرای عمومی و انقلاب قم به صورت چهره به چهره و نزدیک با زندانیان دیدار و به درخواست های قانونی آنها در خصوص عفو، تخفیف مجازات و آزادی به صورت جداگانه رسیدگی کردند.
در این دیدار که با آزادی ۵۰ نفر از زندانیان جرائم غیر خشن و واجد شرایط همراه بود، دستورات لازم برای حل مشکلات زندانیان در برخورداری از نهادهای ارفاقی صادر شد.
بازدید حضوری قضات از زندان به طور مستمر در طرح پایش و غربالگری زندانیان در استان قم انجام می شود و در این راستا با توجه به کنترل شیوع بیماری کرونا، بازدید حضوری مقامات قضایی در سال ۱۴۰۰ از زندان قم نسبت به سال قبل، ۲۳۴ درصد افزایش پیدا کرد و قضات توانستند به صورت نزدیک ضمن بررسی پروندههای مددجویان واجد شرایط، از همهی ارفاقهای قانونی برای تغییر وضعیت زندانی و ایجاد زمینه آزادی آنان با استفاده از راهکارهای قانونی تخفیف و تعلیق مجازات، اعطای مرخصی و موافقت با مرخصی پایان حبس استفاده کنند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Monday, 19 May , 2025