شهر بیست/ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در طرح نوروزی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی که از 20 اسفندماه 97 آغاز شده است، 18 مرکز متخلف در این استان پلمب شده است.

به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، حسن ایزانلو افزود: تاکنون سه هزار و ۸۸۲ مورد بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی توسط کارشناسان مرکز بهداشت در استان قم صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در این بازدیدها ۱۴ مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی و همچنین هشت هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از گردونه خارج و معدوم شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: تاکنون سه هزار و ۴۸۹ مورد سنجش بار میکروبی در واحدهای صنفی از سطوح و ابزار کار و مواد اولیه صورت گرفته است.

ایزانلو افزود: همچنین ۲ هزار و ۷۳ مورد کلرسنجی از واحدهای تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی از جمله هتل ها و مهمانسراها انجام شده است.
در طرح نوروزی ۹۸ مرکز بهداشت قم که تا ۲۰ فروردین ماه جاری ادامه دارد، ۱۹ اکیپ بر مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی نظارت دارند.

از ابتدای سال گذشته تا ۲۰ اسفندماه ۹۷، ۹ هزار و ۱۶۳ مورد نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در قم انجام و این نظارت‌ها منجر به کشف و معدوم سازی بیش از ۳۴۴ تن مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد و همچنین پلمپ ۲۰۳ واحد متخلف شد.