سکونت اتباع خارجی در بافت تاریخی قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، حسین اسلامی در دیدار اعضای شورای شهر قم با آیتالله سعیدی، با اشاره به تحقق ۹۵ درصدی بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری، اظهار داشت: با توجه به تورمی که وجود داشته بودجه شهرداری باید با افزایش ۴۰ درصد و در حدود ۸ هزار میلیارد تومان دیده میشد؛ ولی با توجه به فشاری که ممکن بود بر مردم وارد شود، بودجه را در حدود ۲۰ درصد افزایش دادیم.
وی با بیان اینکه برای اداره شهر باید به سمت منابع پایدار برویم و بر این اساس دانشبنیان شدن مباحث مدیریت شهری را از شورای شهر آغاز کردهایم، ابراز کرد: مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر قم با مسئولیت دکتر دهناد تشکیلشده است و یکی از وظایف آن، مسائل مرتبط با دانشبنیان شدن مدیریت شهری برای کسب منابع پایدار و کاهش هزینهها است و تأکید ما این بوده که ایجاد بهرهوری از راه تعدیل نیرو نباشد و نخبگان دانشگاهی در این بخش بهکارگیری شوند.
رئیس شورای شهر قم با تأکید بر اینکه در سال جدید به موضوع بافت قدیمی و تاریخی شهر ورود جدی شده است، گفت: در خصوص بافت قدیمی و تاریخی مباحث مختلفی مطرح است که بخشی از آن به مدیریت شهری، بخشی به استان و بخشی به میراث فرهنگی مربوط است.
وی ادامه داد: افراد بومی از بافت تاریخی بیرون رفته و اتباع ساکن این مناطق شدهاند و با اینکه در برخی نقاط قدیمی شهر بافت تاریخی وجود نداشته بازهم محدودیتهایی برای ساختوساز وجود دارد که مردم رغبتی به بازسازی بناها ندارند و برای حل این مشکلات پیشنهاداتی را تهیه کردیم که در کمیسیون شهرسازی پیگیری میشود.
اسلامی یادآور شد: ساماندهی ضلع شرقی حرم مطهر نیز در دستور کار قرارگرفته است، بخشی از آن در اختیار مدیریت شهری بوده و هزینه سنگینی دارد که به دنبال جذب سرمایهگذار هستیم و بخشی از آن نیز در اختیار بخش خصوصی بوده که مشکلاتی دارند که توسط دستگاه قضایی باید تعیین تکلیف شوند.
وی با بیان اینکه با توجه به تائیدات مقام رهبری نسبت به تحکیم خانواده، کمیته بانوان و امور خانواده ذیل هیئترئیسه شورای شهر تشکیل شد اذعان کرد: جلسات مختلفی با مسئولین استانی برگزارشده و فعالیت آن بهصورت منسجم و ضابطهمند در حال پیشروی است.
رئیس شورای شهر قم با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص عدالت محوری در مناطق، گفت: مناطق شش و ۲ و برخی محلات مناطق دیگر شهرداری قم ازنظر امکانات وضعیت مطلوبی ندارند و برای رسیدگی به آن، کمیته مناطق کم برخوردار تشکیلشده است؛ بعضی از مناطق ظرفیت درآمدی نداشته و مناطق برخوردار مانند چهار باید بهعنوان پشتیبان در این قضیه وارد شوند.
اسلامی با اشاره به اینکه ۱۷ پروژه در حال اجرا داریم که نیمهتمام بوده و اولویت امسال به سرانجام رسیدن این پروژههاست و تا این پروژهها به اتمام نرسد، پروژه جدیدی آغاز نخواهد شد، خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۱ بهعنوان تبصره اضافه شد که تمام پروژهها پیوست فرهنگی اجتماعی داشته باشند و این موضوع مصوب شده و برای شهرداری الزامآور است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 5 February , 2025