نگاه ویژهای به منطقه چهار قم وجود دارد
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید ابوالفضل اسماعیلی با تبریک ایام نوروز اظهار داشت: شهرداری در خط مقدم خدمت به مردم است و هیچ دستگاهی مانند شهرداری درگیر خدمت به شهروندان نیست.
وی با بیان اینکه باید با کارهای تیمی و جهادی در خدمترسانی به مردم مشغول باشیم، ابراز کرد: مناطق شهری برای شهرداری تفاوتی نداشته و مجموعه مدیریت شهری در همه مناطق به دنبال رفع مشکلات، کاستیها و نیازهای شهروندان است.
معاون برنامهریزی و منابع انسانی شهرداری قم ادامه داد: شهرداری وظیفه اداره شهر در همه مناطق را دارد ولی منطقهای مانند منطقه چهار به علت بافت، ساختوسازها، ظرفیتها و… جزو مناطق پیشران شهرداری است.
وی با تأکید بر اینکه از منطقه چهار در حوزه درآمدی توقعاتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تعدد مراجعات و ظرفیت بالا سبب شده که نگاهها نسبت به این منطقه ویژه باشد و خوشبختانه در سالهای گذشته در حوزه درآمدهای نقدی و غیرنقدی این منطقه از مناطق موفق بوده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 8 February , 2025