اجرای پروژههای نورپردازی بهمناسبت نیمهشعبان در قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سازمان زیباسازی شهرداری قم به مناسبت ایام خجسته و مبارک نیمه شعبان، چندین پروژه نورپردازی شاخص را در سطح شهر مقدس قم اجرا کرده است.
افتتاح پروژه نورپردازی پل یادگار امام(ره) در منطقه دو شهرداری قم یکی از این طرحهای نورپردازی شهری است که فضای دلپذیری را برای شهروندان بوجود آورده است.
بلوار پیامبر اعظم(ص) بزرگترین بلوار معنوی جهان است و به همین مناسبت امسال نیز بزرگترین طرح نورپردازی با نصب ۳۳۰۰ متر ریسه در این بلوار محوری در جشن نیمه شعبان به اجرا در آمده و هماکنون با تلاش و اقدامات مجموعه مدیریت شهری قم این بلوار آماده پذیرایی و انجام پیادهروی بزرگ نیمه شعبان و خدماترسانی به زائران و شهروندان است.
نصب ریسه میدانی در میدان آزادگان با نورپردازیهای جذاب و مهیج در کنار نصب المانهای نوری ستاره ۳۲ پر، نیلوفر و صدف به تعداد ۱۳۰ عدد در سطح شهر نیز شادابی و تغییرات ملموسی در شهر کریمه اهلبیت(س) بوجود آورده است.
همچنین با افتتاح پروژه نورپردازی پل حضرت معصومه(س) و اجرای لیزر به مدت ۱۷ شب در بلوار آوینی نیز شهر مقدس قم بیش از هر سال دیگر به استقبال میلاد نورانی حضرت ولیعصر(عج) رفته است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 8 February , 2025