وخامت حال آیت‌الله علوی گرگانی/ مردم دعا کنند

وزیر بهداشت با اشاره به بستری‌شدن آیت‌الله علوی گرگانی و نگرانی مقام معظم رهبری، گفت: در ایام مبارک شعبان از مردم ایران می‌خواهیم برای بهبودی این مرجع تقلید که وضعیت عمومی چندان مساعدی ندارند، دعا کنند. 
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
وخامت حال آیت‌الله علوی گرگانی/ مردم دعا کنند
شناسه : 49034 | انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی قم، ‌بهرام عین‌اللهی در حاشیه عیادت از آیت‌الله علوی گرگانی در قم، اظهار داشت: از جمعه بیماری قلبی آیت الله علوی گرگانی وخامت یافته و در بخش ویژه بیمارستانی در قم بستری است. وضعیت خدمات ارائه شده به ایشان را بررسی کردیم تا اقدامات بعدی را انجام دهیم اما پزشکان نهایت سعی و تلاش خود را کرده و تمام اقدامات درمانی لازم را برای ایشان انجام داده‌اند.

وزیر بهداشت گفت: باتوجه به بستری شدن آیت‌الله علوی گرگانی و نیز نگرانی مقام معظم رهبری، بنده مأموریت یافتم که از ایشان در یکی از بیمارستان‌های قم عیادت کنم. 

وی افزود: در ایام مبارک شعبان از مردم ایران می‌خواهیم برای بهبودی آیت‌الله علوی گرگانی که وضعیت عمومی ایشان چندان مساعد نیست، دعا کنند. 

نوشته های مشابه
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.