پلیس قلابی در قم دستگیر شد
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سردار بهادر اسماعیلی اظهار کرد: در پی گزارش حراست امور شعب یکی از بانکهای استان قم مبنی بر اینکه فردی با مراجعه به یکی از کارمندان بانک، خود را از کارکنان پلیس آگاهی معرفی و قصد سوء استفاده داشته است، پرونده تشکیل و موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: متهم خود را مأمور پلیس آگاهی استان قم معرفی و قصد سوءاستفاده داشته که پس از مطالبه کارت شناسایی توسط کارمند بانک، به بهانه آوردن کارت از داخل ماشین متواری شده است.
جانشین فرمانده انتظامی استان قم گفت: در ادامه بلافاصله تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی جهت شناسایی وی وارد عمل شده و با انجام اقدامات پلیسی، نامبرده ۳۷ ساله اهل استان همجوار و ساکن قم دارای ۳ فقره سابقه کیفری را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی استان دستگیر کردند.
اسماعیلی تصرح کرد: در نهایت متهم به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 8 February , 2025