انجام عملیات بتن‌ریزی در پروژه تونل جمهوری اسلامی قم

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم از بتن‌ریزی به حجم ۱۱۰۰ مترمکعب و آرماتوربندی به حجم ۱۹۰ تن برای اتصال بلوار نورشرقی، خیابان سواران و دوربرگردان یادگار امام(ره) پروژه تونل جمهوری اسلامی خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
انجام عملیات بتن‌ریزی در پروژه تونل جمهوری اسلامی قم
شناسه : 48560 | انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید ابوالفضل میریک امامی با اشاره به ادامه عملیات عمرانی پروژه تونل جمهوری اسلامی در منطقه دو شهرداری قم، اظهار داشت: بتن‌ریزی عرشه مدول ۸ از زیرگذر شماره سه این تونل از صبح هفدهم اسفندماه جاری آغاز و در زیر بارش باران نیز ادامه‌دار بود تا به پایان رسید.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم ادامه داد: در این مرحله از عملیات اجرایی تونل جمهوری اسلامی بتن‌ریزی به حجم ۱۱۰۰ مترمکعب و آرماتوربندی به حجم ۱۹۰ تن انجام شد.

وی آخرین وضعیت عمرانی تونل جمهوری اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: با بتن‌ریزی‌های جدید، عرشه موردنظر، بلوار نورشرقی به خیابان سواران متصل می‌شود و از طرف دیگر ارتباط بین دوربرگردان بلوار یادگار امام(ره)، بلوار نورشرقی، بلوار شهید وکیلی و خیابان سواران به یکدیگر وصل می‌شود.

میریک امامی در پایان خاطرنشان کرد: این بتن‌ریزی از ساعت ۸ صبح آغاز و تا ساعت ۲۰ و همزمان با بارش باران الهی ادامه داشت.

نوشته های مشابه
معرفی فیلم‌های سومین روز جشنواره فجر در قم/ از «تاکسیدرمی» تا «ناتور دشت»
استقبال گرم قمی‌ها از دومین شب جشنواره فیلم فجر/ «بچه مردم» تشویق شد
نگاهی به فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم/ از «آنتیک» نائیجی تا «خدای جنگ» دارابی
چراغ چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم روشن شد
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.