کارگاه کتابت به مناسبت نیمه شعبان در قم برگزار می‌شود

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم از برپایی کارگاه کتابت به مناسبت نیمه شعبان با همکاری مسجد مقدس جمکران و انجمن خوشنویسان قم خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کارگاه کتابت به مناسبت نیمه شعبان در قم برگزار می‌شود
شناسه : 48023 | انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، حجت‌الاسلام‌ سید احمد طباطبایی‌نژاد از برپایی کارگاه کتابت به مناسبت نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران خبر داد و اظهار داشت: برپایی این کارگاه در ادامه کارگاهی است که سال گذشته با حضور جمع زیادی از هنرمندان و خوشنویسان قمی برگزار شد.

وی با اشاره به جریان‌سازی برپایی کارگاه‌های خوشنویسی در تولید محتوای دینی و معرفتی تصریح کرد: کارگاهی که سال گذشته در این زمینه برپا شد، در تولید محتوا و همچنین جریان سازی پیرامون مناسبت آیینی نیمه شعبان بسیار اثرگذار بود.

طباطبایی‌نژاد با تأکید بر تجربه موفق سال گذشته در برپایی کارگاه خوشنویسی و کتابت، عنوان کرد: این کارگاه به‌صورت یک‌روزه برگزار خواهد و زمان و مکان نهایی آن به‌زودی اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای قم در هنر خوشنویسی خاطرنشان کرد: قم یکی از قطب های اصلی خوشنویسی در سطح کشور است و هنرمندان خوشنویسی قم جایگاه بالایی در عرصه بین‌المللی دارند.

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم در پایان با تاکید بر اینکه پیوست هنر با مفاهیم دینی از اهداف برپایی این نمایشگاه است، یادآور شد: بعد از برپایی کارگاه کتابت، برگزاری نمایشگاه و ساخت مستندی در این خصوص کلید خواهد خورد.

نوشته های مشابه
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.