شهروندان پرداخت عوارض شهری را به سال آینده موکول نکنند

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به رشد تعرفه عوارض شهری در بودجه سال آینده، گفت: از شهروندان درخواست می‌شود عوارض را تا پایان سال پرداخت کنند تا مشمول تعرفه جدید در سال آینده نشود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
شهروندان پرداخت عوارض شهری را به سال آینده موکول نکنند
شناسه : 47705 | انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محمد وحیدنیا با اشاره به عملکرد ۱۰ ماهه شهرداری قم در خصوص وصول درآمد اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۰۰ درصد درآمدهای شهرداری قم با سیاست‌های عملیاتی مجموعه مدیریت شهری محقق شده است.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم ابراز داشت: تحقق و وصول درآمد ۱۰ ماهه شهرداری قم بیش‌ازپیش بینی‌های انجام‌شده که حاصل تلاش‌ها، ارشادات مدیران مجموعه مدیریت شهری بوده است.

وی با اشاره به رشد تعرفه عوارض در بودجه سال آینده، یادآور شد: از شهروندان درخواست می‌شود بدهی خود در خصوص عوارض را تا پایان سال پرداخت کنند تا مشمول تعرفه جدید در سال جدید نشوند.

وحیدنیا خاطرنشان کرد: از شهروندان تقاضا داریم تا با پرداخت عوارض نوسازی، اصناف و خودرو شهرداری را در تأمین نیازمندی‌های شهری، احداث و توسعه معابر، نوسازی محلات و مراقبت در رشد متناسب و موزون شهر همراهی کنند.

نوشته های مشابه
برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید
استقبال از «اشک هور» در هفتمین شب جشنواره فیلم فجر در قم
«موسی کلیم‌الله» مخاطب جهانی خواهد داشت
تولید آثار فاخر قرآنی در سینما و تلویزیون تقویت شود
معرفی فیلم‌های هفتمین روز جشنواره فجر در قم
استاندار قم به تماشای «موسی کلیم‌الله» نشست
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.