فعالیت ۲۰۰ واحد در شهرک صنوف قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا مظفری با اشاره به آخرین وضعیت شهرک صنوف قم، اظهار کرد: باوجود همه مشکلات، اصناف در این شهرک حضور پیداکرده و در حال فعالیت هستند.
وی، تعداد واحدهای فعال در شهرک را موردبررسی قرارداد و افزود: شهرک در سه فاز طراحیشده و فاز نخست آن شامل ۳۸۵ واحد از صنف آهن و فولاد است و تا امروز ۳۱۰ واحد تکمیلشده و ۲۰۰ واحد از مجموعه بازار آهن بهصورت کامل فعالشدهاست.
مدیرعامل سازمان میادین شهرداری قم، تعداد کل واحدهای طراحیشده در شهرک را موردبررسی قرارداد و گفت: تعداد واحدهای شهرک ۱۶۰۴ واحد بوده و ۱۳۰۰ واحد از آن واگذارشده است که ۹۷۶ واحد مربوط به درب و پنجرهساز و بیش از۳۸۵ واحد آهنفروش هستند.
وی، یکی از مشکلات شهرک صنوف قم را واحدهای غیرفعال در سایت آهنفروشان شهرک دانست و ابراز کرد: رونق شهرک در گرو حلوفصل هر چه سریعتر این مسئله بوده تا شرایط ورود اصناف به شهرک تسریع شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Monday, 10 February , 2025