توزیع ۱۶ هزار تن آسفالت در پردیسان قم

سرپرست منطقه هشت شهرداری قم از توزیع ۱۶ هزار تن آسفالت در سطح معابر پردیسان در سال جاری با هزینه‌ای بالغ‌بر ۲۴۰ میلیارد ریال خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
توزیع ۱۶ هزار تن آسفالت در پردیسان قم
شناسه : 47510 | انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محمدحسین علی اکبری با اشاره به وضعیت توزیع آسفالت در منطقه اظهار داشت: با توجه به لزوم بهسازی آسفالت معابر پردیسان و تکمیل پروژه‌های پیش‌بینی شده در زمینه حمل‌ونقل و روان‌سازی ترافیکی، در سال جاری اقدام به تهیه و توزیع بیش از ۱۶ هزار تن انواع آسفالت در سطح منطقه شده است.

وی با بیان اینکه با توجه به نیازسنجی‌های صورت گرفته در سطح منطقه و با موضوع شوارع مورد نیاز به روکش آسفالت با رویکرد بهسازی معابر شهری و تسهیل در عبور و مرور شهروندان طبق اولویت‌بندی این توزیع صورت گرفته است، افزود: از نظر معابر دارای خرابی آسفالت بالا، معابر مشرف به مدارس و مساجد و مراکز خدماتی و اداری پرتردد اقدام به روکش آسفالت و لکه‌گیری معابر سطح منطقه شده است.

سرپرست منطقه هشت شهرداری قم خاطرنشان کرد: این میزان آسفالت در معابری همچون بلوار غدیر، خیابان نرگس، فرعی های خیابان زاگرس و دیگر معابری که نیاز به لکه‌گیری داشته‌اند، توزیع شده است.

علی‌اکبری در ادامه بودجه این پروژه را مورد توجه قرارداد و افزود: هزینه اجرای این پروژه بیش از۲۴۰ میلیارد ریال بوده است.

نوشته های مشابه
برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید
استقبال از «اشک هور» در هفتمین شب جشنواره فیلم فجر در قم
«موسی کلیم‌الله» مخاطب جهانی خواهد داشت
تولید آثار فاخر قرآنی در سینما و تلویزیون تقویت شود
معرفی فیلم‌های هفتمین روز جشنواره فجر در قم
استاندار قم به تماشای «موسی کلیم‌الله» نشست
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.