جابه‌جایی یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر از طریق پایانه‌های قم

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری قم از جابه‌جایی یک‌میلیون و ۲۹۲ هزار نفر در ده ماهه سال جاری از طریق پایانه‌ها و پارک‌سوارهای این سازمان خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
جابه‌جایی یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر از طریق پایانه‌های قم
شناسه : 47159 | انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید رضا حسینی با اشاره عملکرد این سازمان در سال جاری، اظهار داشت: یک‌میلیون و ۲۹۲ هزار و ۷۸۱ نفر در ۱۰ ماهه سال جاری از پایانه‌ها و پارک‌سوارهای این سفر جابه‌جا شده‌اند.

به گفته وی، این جابه‌جایی مسافران با سرویس‌دهی ۱۰۰ هزار و ۴۰۶ دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و تاکسی برون‌شهری صورت گرفته است.

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری قم خاطرنشان کرد: تمامی پایانه‌ها و پارک‌سوارهای این سازمان همه‌روزه و به‌صورت شبانه‌روزی در امر جابه‌جایی مسافر به زائرین و مسافرین خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه از ابتدای سال تاکنون حدود ۲۳ هزار زائر عراقی از خدمات سازمان پایانه‌ها بهره‌مند شده‌اند، ابراز کرد: پارک‌سوار شمالی را می‌توان از آن به‌عنوان بزرگ‌ترین پارکینگ ماشین‌های سنگین استان نام برد که روزانه بالغ‌بر ۱۵۰ دستگاه خودروی سنگین از همه خدمات پارک‌سوار شمالی بهره‌مند می‌شوند و هر هفته روزهای سه‌شنبه این پارک‌سوار پذیرای زائرین مسجد مقدس جمکران و حرم مطهر هستند.

حسینی از تکمیل و ساماندهی طرح میدان ۷۲ تن جهت شرکت‌های مسافربری خبر داد و افزود: از طریق نصب دوربین از ابتدای سال ۱۴۰۱ این پایانه ساماندهی می‌شود.

نوشته های مشابه
اکران مردمی فیلم سینمایی «اسفند» در قم برگزار شد
ضرورت تقویت تجهیزات آموزشی انجمن سینمای جوانان قم
مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند
«فانوس‌های خاکی» در دستان اهالی کتابخوانی
کارشناسان برگزیده علوم آزمایشگاهی در قم تجلیل شدند
آغاز به کار ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.