دوره عالی «فقه استدلالی در موضوع غنا و موسیقی» برگزار می‌شود

دوره عالی «فقه استدلالی در موضوع غنا و موسیقی» به همت حوزه هنری قم و با حضور حجت‌الاسلام مجتبی فلاحتی برگزار می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
دوره عالی «فقه استدلالی در موضوع غنا و موسیقی» برگزار می‌شود
شناسه : 46610 | انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی حوزه هنری قم، نخستین جلسه دوره عالی «فقه استدلالی در موضوع غنا و موسیقی» به همت حوزه هنری استان قم و با حضور حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فلاحتی عصر دوشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

سرفصل‌های این دوره که طی ۱۰ جلسه برگزار می‌شود عبارت است از؛ مبادی تصوریه و تصدیقی غنا و موسیقی،‌ بررسی ادوار چهارگانه فقه موسیقی و اطوار دوگانه غنا در فقه شیعه، حکم غنا(خوانندگی) در ادله اربعه شرعی، حکم موسیقی (نوازندگی) در ادله اربعه شرعی، ملاکات و مناطات حلیت و حرمت موسیقی در منظر فقها و رهبر انقلاب مبتنی بر کتاب غنا، نسبت‌شناسی موسیقی و انقلاب و سبک زندگی دینی، نسبت‌شناسی دستگاه‌های موسیقی و غنا در منظری موضوع شناسانه و حکمی.

مدرس دوره عالی «فقه استدلالی در موضوع غنا و موسیقی» حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فلاحتی مدرس سطح عالی فلسفه و فقه و مؤلف کتاب «موسیقی، فقه، انقلاب اسلامی: تهدید یا فرصت» است.

علاقه‌مندان برای حضور در این دوره می‌توانند جهت ثبت‌نام با شماره تلفن: ۳۷۷۴۷۷۰۰ داخلی ۴ تماس بگیرند. سلسله جلسات دوره به صورت هفتگی از ساعت ۱۶ تا ۱۷ در سالن آسمان حوزه هنری قم برگزار می‌شود.

نوشته های مشابه
خادمیاران رضوی قم به استقبال دهه کرامت می‌روند
استقبال ۵۰ هزار نفری از «موسی کلیم‌الله» در قم
لزوم تشکیل ساختار بانوان در شهرداری قم
مرکز نفس مجتمع خیرین سلامت قم افتتاح شد
ضرورت تجهیز آتش‌نشانی قم به نردبان‌های بلندمرتبه
جزئیات جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س) اعلام شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.