معیار گزینش افراد تقوا و تخصص باشد
به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار با جمعی از اعضای هسته گزینش ادارات و نهادهای استان قم که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، با بیان اینکه باید ما در هر کاری از کوچک گرفته تا بزرگ بر اساس معیارهای شرعی و عرفی گزینش داشته باشیم، گفت: گزینش یک انتخاب است و این انتخاب باید آگاهانه، با بصیرت، به اندازه نیاز و با رعایت اولویتها باشد و قاعده «الاهم فالاهم» که در فقه رایج است رعایت شود.
وی مهمترین معیار برای گزینش را تقوای افراد دانست و گفت: تقوا در هر شغلی متفاوت است و تقوایی که در قاضی ملاک است در امام جماعت ملاک نیست و تقوایی که در امام جماعت لازم است در خبرنگار لازم نیست بنابراین در هر شغلی باید تقوای مناسب با آن شغل در افراد در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه گزینش به معنی راه بندان نیست که هیچ کسی نتواند از آن عبور کند، افزود: گزینش باید مانند یک فیلتر عمل کند که از ورود افراد ناصالح و ناخالص به مجموعهها جلوگیری کند و شرط اول این کار این است که خود افراد گزینشگر ناخالصیها را بشناسند.
تولیت حرم حضرت معصومه سلام الله علیها با بیان اینکه ناخالصی به معنای عیب نیست، افزود: افرادی هستند که بسیار انسان های خوب و شریفی هستند ولی تخصص انجام یک کار را ندارند و مناسب آن کار نیستند که گزینش گر باید این را تشخیص دهد.
وی با اشاره به اینکه نمازشبخوان بودن و از این دست امور در گزینش افراد ملاک نیست، افزود: در گزینشها باید بر اساس قانون عمل شود و در این صورت کسی نمی تواند اعتراضی کند و اگر هم اعتراض کند پذیرفته نیست.
در ابتدای این دیدار عسگری مسئول گزینش دانشگاه علوم پزشکی استان قم و همچنین حجت الاسلام علی فتح اللهزاده مسئول گزینش آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها به مشکلات گزینش و پیامد گزینش افراد ناصالح در ادارات و نهادهای استان قم پرداختند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 27 December , 2024