جدیدترین آمار مبتلایان کرونا در قم

جدیدترین آمار بیماران کرونایی قم در حالی اعلام شد که تعداد بیماران بستری کاهش یافت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از پایین بودن شاخص‌های واکسیناسیون در استان انتقاد کرد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
جدیدترین آمار مبتلایان کرونا در قم
شناسه : 43856 | انتشار : 20 آبان 1400 - 22:34   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۴۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا گفت: ۳۴ نفر از این افراد در بخش درمانی بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۶۲ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شدند، افزود: در حال حاضر ۱۸۷ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۵۱ نفر از آنها وخیم است.

وی ادامه داد: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ بیمار کرونایی در قم فوت شده‌اند.

قدیر، تعداد تست‌های گرفته شده در ۲۴ ساعت گذشته را ۴۹۲ مورد عنوان کرد و گفت: نتیجه ۸۰ تست در استان مثبت بوده و یک میلیون و ۲۱۷ هزار و ۶۵۱ دوز واکسن نیز به افراد تزریق شده است.

وی افزود: ۲۰ هزار دوز واکسن اسپایکوژن که تولید مشترک ایران و استرالیاست و با توجه به تکنولوژی ساخت، دارای کمترین عوارض است، به قم وارد شده و به زودی تزریق آن آغاز می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: خوشبختانه روند ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در استان قم همچون بسیاری از نقاط کشور نزولی است، اما در روزهای اخیر روند کاهشی آن بسیار کند و تقریباً ثابت شده‌است.

وی با بیان اینکه میانگین فوتی کرونا در هفته گذشته در استان قم ۲.۸ بوده است، خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا در کشورهای همسایه به ویژه کرونای دلتاپلاس که سویه جهش یافته‌است، به شدت نگران ایجاد موج ششم کرونا در کشور هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، موقعیت کنونی را بهترین فرصت برای تکمیل واکسیناسیون در کشور دانست و گفت: تسریع در تزریق واکسن و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی از سوی مردم بیش از گذشته اهمیت دارد و امیدواریم که به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه حدود ۶۵ درصد از افراد بالای ۱۲ سال در استان قم دوز اول یا هر دو دوز واکسن را تزریق کرده اند، از عقب ماندگی استان در این زمینه انتقاد کرد و گفت: تمامی زیرساخت‌های لازم برای گسترش واکسیناسیون در قم آماده است، اما درصدی مخالف و درصدی هم مردد هستند.

قدیر بر ضرورت بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌های اجتماعی و مذهبی برای اقناع مخالفان واکسن تأکید کرد و گفت: متأسفانه برخی از مساجد به اسم طب سنتی، به مراکز ضد واکسن تبدیل شده‌اند که این اصلاً خوب نیست و همه باید از سلامت مردم و جامعه صیانت کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت در شهر و روستا آماده تزریق واکسن هستند و این گستردگی مراکز، واکسن را در دسترس مردم قرار داده و پایین بودن شاخص‌های واکسیناسیون در قم اصلاً شایسته نیست.

نوشته های مشابه
تبیین عناصر اساسی مشارکت در نظام مردم‌سالاری دینی
«روز قم» ثبت ملی شد
ضرورت رسیدگی به وضعیت سایت‌های نخاله‌های ساختمانی شهرداری قم
محور قدیم سلفچگان ساوه بهسازی می‌شود
برگزاری ششمین مرحله اردوی «فکر و ذکر» در قم
یازدهمین دوسالانه نگارگری استان قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.