رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان قم:

تصادف خودروی پژو با کامیون در قم چهار کشته برجای گذاشت

شهر بیست/ رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان قم از فوت چهار نفر بر اثر تصادف خودروی پژو ۴۰۵ با کامیون بنز خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تصادف خودروی پژو با کامیون در قم چهار کشته برجای گذاشت
شناسه : 4228 | انتشار : 14 مارس 2019 - 14:45   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از مهر قم، سرهنگ مختار پناهی اظهار داشت: صبح امروز پنج‌شنبه در اتوبان کاشان به قم ۳۷ کیلومتری قم تصادفی بوقوع پیوست.

وی گفت: بر اثر برخورد سواری پژو ۴۰۵ با کامیون بنز متأسفانه راننده و سه نفر از سرنشینان سواری پژو در دم فوت شدند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان قم عنوان کرد: علت حادثه عدم توجه کافی به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی راننده سواری پژو اعلام شده است.

وی در پایان گفت: بیشترین علت تصادفات جاده‌ای در استان قم که ۴۸ درصد عمده آن را سهم خود کرده است عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی است و ۷۰ درصد از سهم تصادفات در ۳۰ کیلومتری قم اتفاق می‌افتد.

نوشته های مشابه
فیلم مستند بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب در قم تولید می‌شود
بدرقه تاریخی آقای شهید ایران در قم
استقبال اهالی کتاب از «آشنای غریب»
دو برنامه محوری مراسم تشییع رهبر شهید در قم
اعلام جزئیات بدرقه آقای شهید ایران در قم
این خانه عزادار حسین(ع) است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.