کشف ۴۸ دستگاه ماینر قاچاق از یک کارگاه سنگ‌بری در قم

جانشین فرمانده انتظامی قم از کشف ۴۸ دستگاه استخراج ارز دیجیتال به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان در یک کارگاه سنگ‌بری خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کشف ۴۸ دستگاه ماینر قاچاق از یک کارگاه سنگ‌بری در قم
شناسه : 41732 | انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار بهادر اسماعیلی اظهار کرد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی استان در اجرای طرح برخورد با مکان‌هایی که مبادرت به استفاده از دستگاه‌های ماینر می‌کنند، یک کارگاه سنگ‌بری را شناسایی و موضوع در دستور کار آنها قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با هماهنگی مقام قضایی استان به محل‌های مورد نظر اعزام شدند و طی بازرسی صورت گرفته ۱۳ عدد پاور و ۴۸ ماینر (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) غیر مجاز را کشف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان قم خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی دستگاه های استخراج ارز دیجیتال کشف شده قاچاق را در مجموع به ارزش بیش از ۲ میلیارد ریال اعلام کردند.

اسماعیلی تصریح کرد: فعالیت غیر مجاز تولید کننده رمز ارز دیجیتال علاوه بر مضرات اقتصادی باعت اخلال در شبکه برق رسانی می‌شود، لذا شهروندان هر گونه خبری در این زمینه را بلافصله به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

نوشته های مشابه
بازدید خبرنگاران قم از نمایشگاه کتاب تهران
برگزاری نمایشگاه «نقشینه» در قم
جزئیات وام طرح «ارکیده» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
اکران مردمی فیلم سینمایی «اسفند» در قم برگزار شد
ضرورت تقویت تجهیزات آموزشی انجمن سینمای جوانان قم
مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.