توجه ویژه به ارتقای کیفی محلهها در برنامه دوم شهرداری قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محسن رنجبر با اشاره به برنامهمحوری در اقدامات شهرداری، اجرای برنامه قم ۱۴۰۰ را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: ارتقای کیفی محلهها از موضوعاتی بود که در برنامه اول آن را دنبال میکردیم و با این هدف شبکه همیاران محلهها را شکل دادیم.
وی با بیان اینکه این برنامهها در موضوعات خاصی همچون پسماند و فضای سبز عملی شد، ابراز کرد: به دلیل اینکه بحث ارتقای کیفیت زندگی در هر محله به عوامل مختلفی وابسته بوده که یکی از عوامل شهرداری بود، به طور کامل موفق نبودیم.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم ادامه داد: شهرداری در محلهها اقداماتی مانند نظافت، اوقات فراغت، توسعه فضای تفریحی و سبز و توسعه زیرساختها را دنبال میکرد، اما در بحثهای اقتصادی، خود مردم ساختوساز میکردند و در بخشهای فرهنگی و فرهنگ شهروندی نیز شهرداری اقداماتی را انجام میداد، اما بازهم خود مردم بیشتر این مسائل را در ارتباطات اجتماعی ایجاد میکردند.
وی با تأکید بر اینکه در برنامه نخست نتوانستیم به سمت ارتقای کیفی محلهها و نیازسنجی برویم؛ دلایل این عدم تحقق را مورد توجه قرار داد و گفت: چون گروههای محلی شکل نگرفته بود و به همین دلیل در آسیبشناسی برنامه اول و تدوین برنامه دوم به سراغ نظرات مردمی رفتیم.
رنجبر با اشاره به اینکه در الگوی برنامهریزی شهری همگرا مسئله استفاده از نظرات جامعه ذینفع که مردم هستند، بسیار مهم است، یادآور شد: در این مسیر با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و حقیقی و با همکاری بسیج و دیگر ظرفیتهای شهر جلو رفتیم و به همین دلیل در طرحهایی که برای برنامه دوم پیشبینیشده، به مسئله ارتقای کیفی محلهها و مشارکت مردمی بیشتر توجه شده است.
وی اذعان کرد: یکی دیگر از اقدامات برنامهریزی شده برای سال ۱۴۰۰، سیستم فرصتدهی به مشارکت مردمی را عملیاتی و گروههای محلی را ایجاد کنیم و با استفاده از نظرات معتمدین و اقشار مختلف برنامهای دقیق تدوین کنیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Thursday, 6 February , 2025