شناسایی ۲۵۱ درخت خطرآفرین سطح شهر قم

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم گفت: ۲۵۱ درخت خطرآفرین در سطح شهر شناسایی‌شده که با مجوز کمیسیون ماده هفت حذف‌شده و درختان نارون چندساله جایگزین آن‌ها می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
شناسایی ۲۵۱ درخت خطرآفرین سطح شهر قم
شناسه : 40907 | انتشار : ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به تشکیل جلسه کمیسیون ماده هفت، اظهار کرد: در این جلسه ۱۹ درخواست مطرح شد که از بین آن‌ها ۶ پرونده مربوط به واحدهای شهرداری بود.

وی با بیان اینکه پنج پرونده نیز شخصی بود که در خصوص قرارگیری درخت مقابل درب پارکینگ و مزاحمت درختان بوده است، اضافه کرد: هشت پرونده دیگر ارجاع شده به کمیسیون در خصوص بازدیدهای به‌عمل‌آمده در کمیسیون ساماندهی مربوط به درختان خطرآفرین شهر بود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم ابراز کرد: ۲۵۱ اصله درخت خطرآفرین در کمیته ساماندهی شناسایی و معرفی‌شده بود که در کمیسیون مطرح و مجوز حذف و جایگزینی آن‌ها با درخت جدید اخذ شد.

وی با تأکید بر اینکه تمام این درختان با نهال چندساله نارون جایگزین می‌شوند خاطرنشان کرد: گونه‌هایی که بیشتر در گروه درختان خطرآفرین حذف می‌شوند اکالیپتوس است که شکنندگی بیشتری داشته و انحراف به سمت خیابان یا پیاده‌رو دارند.

جوادیان یادآور شد: درختان نارون، پده و… نیز در این دسته قرار دارند که به دلیل انحراف، پوسیدگی و یا آلودگی هستند؛ البته درختانی هم با فاصله نادرست با درختان دیگر در دهه‌های گذشته کاشته شده که شناسایی‌شده و حذف می‌شوند.

نوشته های مشابه
«فانوس‌های خاکی» در دستان اهالی کتابخوانی
کارشناسان برگزیده علوم آزمایشگاهی در قم تجلیل شدند
آغاز به کار ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در قم
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
وحدت ملی را نباید خدشه‌دار کرد/ تداوم نظام در گروی جلب رضایت مردم است
ضرورت ممنوعیت عبور وسایل نقلیه از روی پل تاریخی طایقان
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.