جدیدترین آمار بیماران کرونایی قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۱۹۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا گفت: ۱۶۰ نفر از این افراد در بخش درمانی بیمارستانهای قم بستری شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۱۵۲ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شدند، افزود: در حال حاضر ۹۳۵ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستانهای قم بستری هستند که حال ۲۴۴ نفر از آنها وخیم است.
وی ادامه داد: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۴ بیمار در اثر کرونا در قم فوت شدند.
قدیر، تعداد تستهای گرفته شده در ۲۴ ساعت گذشته را ۱۶۱۶ مورد عنوان کرد و گفت: نتیجه ۵۳۷ تست در استان مثبت بوده و ۳۸۳ هزار و ۷۹ دوز واکسن نیز به افراد تزریق شده است.
وی افزود: وضعیت کرونا در قم سینوسی است و این به دلیل تجمعات در داخل شهر است که باعث بروز مشکل میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تأکید کرد: نمیتوانیم بگوییم وضعیت ما نزولی شده چرا که حدود ۱۶۰ بیمار کرونایی در بیمارستان ها بستری شدند و بیماران بدحال افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم یادآور شد: مدیریت تختها صورت میگیرد و مشکل فشار اکسیژن را داریم که در حال مدیریت هستیم.
قدیر تصریح کرد: عمده افرادی که در بیمارستان بستری هستند یا واکسن نزده اند یا دیر به مراکز درمانی مراجعه می کنند و از این رو درخواست داریم تا همشهریان همچنان مسائل بهداشتی را رعایت و به امر واکسیناسیون اهتمام ورزند.
وی افزود: ۲۵ درصد مرگ و میرهای کرونایی قم در روزهای اول بستری و حدود ۳۰درصد فوتی های کرونایی نیز در روزهای سوم تا پنجم در بیمارستان رقم میخورد که نشان دهنده مراجعه دیر هنگام به بیمارستان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم یادآور شد: واکسیناسیون در قم با سرعت در حال انجام است و از میانگین کشوری هم بالاتر هستیم اما هنوز استقبال آنگونه که انتظار داریم انجام نمیشود.
وی افزود: تبلیغات منفی علیه واکسن توسط گروههای خاصی در حال انجام است که نباید توجه کرده و در راستای واکسینه کردن جامعه تلاش کنیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Thursday, 16 January , 2025