تلاش شهرداری قم برای هوشمندسازی ترافیکی
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، قاسم طالبی با اشاره به وظایف و فعالیتهای سازمان حملونقل و ترافیک، اظهار کرد: با توجه به افزایش تردد خودروها، گسترش شهرها و معابر شهری و همچنین افزایش تصادفات در سطح شهر و کاهش ایمنی در سطح معابر، این نیاز احساس شد که سازمانی با هدف بهبود عبور و مرور شهری و همچنین ایجاد سفرهای ایمن ایجاد شود.
وی با بیان اینکه این سازمان عهدهدار وظایف مهمی بوده که در جهت عملیاتی کردن سیاستهای حوزه حملونقل شهری و تسهیل در عبور و مرور و تقویت گسترش کیفی و کمی فرهنگ شهروندی اقداماتی را انجام میدهد، گفت: ازجمله این وظایف خطکشی معابر، نصب تابلو علائم عمودی و افقی، ساخت و نصب تابلوهای راهنمای مسیر، احداث و نگهداری پارکینگهای خودرو موتورسیکلت، ترویج و تقویت فرهنگ آموزش شهروندان، نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی، ساخت و نصب پلهای عابرپیاده، ساماندهی پارک حاشیهای و پارکومتر، نصب و عیبیابی و رفع نواقص چراغهای راهنمایی در تقاطعهاست.
سرپرست سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به اهمیت موضوع هوشمندسازی ابراز کرد: شهرداری قم در چند سال اخیر به سمت هوشمندسازی حملونقل حرکت کرده و ازجمله اقدامات هوشمندسازی ترافیکی در پارکینگهای سطح شهر است، بهطوریکه از سیستم دستی به سمت مکانیزه شدن و الکترونیکی شدن حرکت کرده است.
وی عنوان کرد: در این راستا دوربینهای مکانیزهای در سطح پارکینگها نصب و هوشمندسازی تقاطعها و پارکینگهای هسته مرکزی شروعشده و در حال حاضر پارکینگ زائر و شرقی در قم نیمه مکانیزه است.
طالبی با تأکید بر اینکه در شهر قم نیازمند افزایش پارکینگهای خودرو موتورسیکلت هستیم، اذعان کرد: باید در زمینه پارکینگ ابتدا زمین توسط شهرداری مناطق خریداری و تملک شود و در کمیسیون ماده ۵ نسبت به کاربری پارکینگ اقدامات لازم انجام شود و سپس به تجهیز پارکینگ بپردازیم.
سرپرست سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری قم ادامه داد: در این زمینه ۱۳ نقطه پارکینگ خودرو شامل ۶ هزار دستگاه و ۱۲ نقطه پارکینگ موتورسیکلت برای ۲۵۰۰ جای پارک طراحیشده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 5 February , 2025