تدوین طرحهای موضعی شهرسازی برای هشت محله قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، غلامرضا جانقربان با اشاره به اهمیت اجرای طرح تفصیلی در شهر، اظهار کرد: طرح تفصیلی مهمترین سند بالادستی برای اداره شهرهاست که برای چهار موضوع بررسی و بازنگری در شبکه معابر شهری، پهنهبندی و نظام ارتفاعی، تعیین کاربریها و ضوابط ساختوساز و صدور پروانه تهیه میشود.
وی، توجه به طرحهای موضعی در اجرای طرح تفصیلی را موردتوجه قرار داد و افزود: در همه شهرها برای طرحهای تفصیلی، زیرمجموعههایی در قالب طرحهای موضعی یا موضوعی وجود دارد و ما نیز برای این موضوع هشت محله را در محلات بافت تاریخی و فرسوده انتخاب کردیم.
وی، محلات دروازهری، باغپنبه، بازار کهنه، بازار نو، شهید کرمی و فهیمی، امامزاده ابراهیم(ع)، شهید زنگارکی و سوم خرداد را دارای طرحهای موضعی دانست و گفت: این هشت محله ۵۰۰ هکتار مساحت محدوده شهر را که عمدتاً در بافت فرسوده بوده دربردارد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم ادامه داد: ۵۰ درصد این طرحها تصویب و در سامانه یکپارچه شهرسازی و درآمد شهرداری قم بارگذاری شده و پروانه هم بر آن اساس صادر میشود.
وی با بیان اینکه این هشت محله کمبودهای اساسی زیادی ازنظر سرانههای سبز، فرهنگی، ورزشی و… داشت، ابراز کرد: هدف از تهیه این طرحها آن بود که این کمبودها جبران شده و این محلات دارای مرکز محله و شرایط زیستپذیری شوند.
جانقربان یادآور شد: در کنار اینها طرحهایی هم برای پویایی اقتصادی شهر تهیه شد که پروژه شهید کاظمی، بسط شرقی و… ازجمله این پروژهها بود که انرژی بسیاری از مجموعه معاونت شهرسازی گرفت.
وی با تأکید بر اینکه در بحث سیما و منظر هم در ۵ محور طرح موضعی تهیه شد، تصریح کرد: برای خیابان امام خمینی(ره)، محور فردوسی غربی و شرقی، بلوار غدیر و قمرود شمالی، این طرحها تدوین شد که هدف آن بود بتوانیم نمونهای برای طراحی نما و جداره داشته باشیم و الگوی معماری ایرانی- اسلامی را در این محورها تقویت کنیم که مراحل قانونی این طرحها هم در حال تصویب است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 5 February , 2025