بوستان ترنج در پردیسان احداث می‌شود

مدیر منطقه هشت شهرداری قم با اشاره به فرایند احداث بوستان ترنج واقع در محله پنج مسکن مهر در خیابان مؤتلفه پردیسان، گفت: مراحل نهایی عملیات عمرانی این بوستان در حال انجام است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
بوستان ترنج در پردیسان احداث می‌شود
شناسه : 39827 | انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محمد رمضانی با اشاره به آخرین وضعیت احداث بوستان ترنج محله پنج مسکن مهر در خیابان مؤتلفه پردیسان، اظهار داشت: مساحت این بوستان بالغ‌بر ۲۴هزار مترمربع است.

مدیر منطقه هشت شهرداری قم در ادامه هزینه احداث بوستان را ۳۵ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این بوستان به‌منظور توسعه اماکن فرهنگی ورزشی، افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد اماکن رفاهی جهت اوقات فراغت شهروندان احداث می‌شود.

وی، کاربری‌های پیش‌بینی‌شده در این بوستان را موردتوجه قرار داد و خاطرنشان کرد: سرویس بهداشتی، بوفه، آب‌نما، محوطه بازی کودکان، مسیر تندرستی، مسیر دوچرخه‌سواری و پارکینگ عمومی ازجمله کاربری‌های پیش‌بینی‌شده در این بوستان است.

نوشته های مشابه
مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند
«فانوس‌های خاکی» در دستان اهالی کتابخوانی
کارشناسان برگزیده علوم آزمایشگاهی در قم تجلیل شدند
آغاز به کار ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در قم
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
وحدت ملی را نباید خدشه‌دار کرد/ تداوم نظام در گروی جلب رضایت مردم است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.