شهر بیست/ مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم گفت: بیش از 50 درصد از فضاهای آموزشی در استان قم توسط خیرین احداث شده است، ولی با این وجود رتبه استان در زمینه فضای آموزشی در کشور رتبه 26 است.

به گزارش «شهر بیست» به نقل از فارس قم، سید ناصر علایی طباطبایی با اشاره به ویژگی‌های استان قم اظهار کرد: بیش از ۹۵ درصد از دانش آموزان استان در شهر قم زندگی می‌کنند و در گذشته شاهد مدارس سه شیفت در این شهر بودیم.

وی ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد از فضاهای آموزشی در استان قم توسط خیرین احداث شده و از مشکلات موجود در شهر قم برای احداث مدارس، کمبود زمین است و خیرین تاکنون ۳۵۰ هزار مترمربع زمین برای احداث مدارس در این شهر تامین کردند.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم افزود: یک کانون فرهنگی ویژه دانش آموزان در روز ۲۱ اسفندماه افتتاح می‌شود که احداث آن به همت خیرین است. در این روز تفاهم نامه ای برای احداث سه پروژه آموزشی دیگر در شهر قم به استعداد ۳۶ کلاس به امضا می‌رسد.

علایی طباطبایی با اشاره به مشکل کمبود فضای آموزشی در شهر قم اظهار کرد: در اکثر کلاس‌های این شهر با تراکم دانش آموزان مواجه هستیم و با وجود مشارکت گسترده خیرین در احداث مدارس در قم، رتبه استان در زمینه فضای آموزشی در کشور رتبه ۲۶ است.

وی ادامه داد: متولی تامین زمین برای آموزش و پرورش برای احداث مدارس، مشخص نیست و در صورت عدم تدبیر برای حل این مساله در ساخت وساز مدارس با مشکل مواجه خواهیم شد و مدارس سه شیفت دوباره تکرار می‌شود.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم خاطرنشان کرد: با مشارکت خیرین تلاش می‌کنیم که استان قم در آینده نزدیک به وضعیت قابل قبولی در زمینه فضای آموزشی برسد.