جایگزینی کمپوستهای دامی در فضای سبز قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان با بیان اینکه با توجه به اهمیت تغذیه گیاهان و درختان در فضای سبز و همچنین اصلاح ساختار فیزیکی خاک، استفاده از کودهای آلی یکی از اقدامات مهم مدیریتی در نگهداری فضای سبز است، اظهار کرد: کودهای دامی کاملاً پوسیده یا همان کمپوستهای دامی از متداولترین کودهای آلی برای استفاده در فضای سبز شهری هستند.
وی ابراز کرد: با توجه به اینکه استفاده از کودهای دامی تازه دارای چالشهایی نظیر بوی نامطبوع، افزایش حشرات موذی، افزایش مقدار علف هرز و بیماریهای گیاهی در فضای سبز است، تبدیل آن به کمپوست جهت استفاده ایمن و با کارآمدی بالا دارای اهمیت زیادی است؛ به همین جهت تهیه و خرید کودهای دامی نپوسیده و فرآوری و تبدیل آن به کمپوستهای دامی در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم با تأکید بر اینکه پس از تهیه دستورالعمل «تولید کمپوست از کود دامی تازه» در واحد خاکشناسی این سازمان، اقدامات لازم در این خصوص اجرایی شد، تصریح کرد: تولید کود کمپوستی به روش ویندرو یا فرآوری به شکل ردیفی و تودهای صورت گرفته و در حدود ۲ تا ۳ ماه بسته به فصل سال زمان میبرد که با در نظر گرفتن ایمنی و سلامت شهروندان عزیز، فرآوری کمپوست تولیدی در سطح مناطق هشتگانه شهرداری در فضایی دور از محلههای مسکونی صورت میگیرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 5 February , 2025