تکمیل شبکه روشنایی بوستان‌های علوی و غدیر

شبکه روشنایی بوستان‌های غدیر و علوی جهت ایمنی و صرفه‌جویی مصرف برق با اعتبار ۱۰۵ میلیارد ریالی و با نصب بیش از ۱۳۰۰ پایه روشنایی در ادامه طرح «قم در مسیر تحول» تکمیل شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تکمیل شبکه روشنایی بوستان‌های علوی و غدیر
شناسه : 39229 | انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۲   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، در ادامه اجرای طرح «قم در مسیر تحول»، روشنایی بوستان‌های علوی و غدیر جهت ایمنی و صرفه‌جویی مصرف برق با اعتباری بالغ‌بر ۱۰۵ میلیارد ریال توسط مناطق چهار و هشت شهرداری قم تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

این پروژه از سال ۱۳۹۷ آغاز و به‌مرور در سال‌های گذشته اجرایی و درنهایت در این هفته تکمیل و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

برای تکمیل شبکه روشنایی بوستان‌های علوی و غدیر، ۳۵۰ پایه روشنایی ۳ متری در بوستان غدیر و همچنین ۹۰۰ پایه روشنایی ۳ متری، ۶۷ پایه روشنایی ۹ متری و ۶ پایه روشنایی ۴ متری در بوستان علوی نصب‌شده است.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ میل امامزاده عبدالله(ع)
مستر کلاس نویسندگی «جریان نوشتن» در قم برگزار شد
برگزاری نشست «نقش برنامه‌ریز و دستیار کارگردان در فرایند تولید فیلم» در قم
نشست «نقش برنامه‌ریز و دستیار کارگردان در فرایند تولید فیلم» در قم برگزار می‌شود
ثبت‌نام دوره تخصصی آموزش «فیلم‌سازی تعاملی» در قم آغاز شد
نرخ جدید نان در قم اعلام شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.