۶۱ زندانی قم آزاد شدند

دادستان قم از صدور دستور آزادی ۶۱ نفر از زندانیان جرائم غیر خشن استان همزمان با فرا رسیدن اعیاد سعید قربان و غدیر خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
۶۱ زندانی قم آزاد شدند
شناسه : 38921 | انتشار : ۲۹ تیر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دادستانی قم، حجت الاسلام حسن غریب از صدور دستور آزادی ۶۱ نفر از زندانیان جرائم غیر خشن استان با استفاده از نهادهای ارفاقی همزمان با فرا رسیدن اعیاد سعید قربان و غدیر خبر داد.

دادستان قم با تأکید بر اجرای مستمر طرح پایش و غربالگری زندانیان استان، اظهار داشت: در این طرح، با بررسی پرونده‌های مددجویان واجد شرایط، از همه‌ی ارفاق‌های قانونی برای تغییر وضعیت زندانی و ایجاد زمینه آزادی آنان با استفاده از راهکارهای قانونی تخفیف و تعلیق مجازات، اعطای مرخصی و موافقت با مرخصی پایان حبس استفاده می‌شود.

این مقام قضایی گفت: رویکرد دستگاه قضایی در آزادی زندانیان، کاهش جمعیت کیفری و کاهش آسیب های ناشی از حبس بر زندانی و خانواده او در کنار حفظ و تأمین امنیت جامعه است و در این راستا افرادی که سابقه دار، مخل نظم، آسایش شهروندان و امنیت مردم باشند، از هیچ تخفیف قانونی بهره مند نخواهند شد.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.