دیدار مدیران مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری با فعالان ادبیات قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی حوزه هنری قم، در دیدار مدیران مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری با جمعی از فعالان ادبیات قم که در سالن آسمان حوزه هنری قم برگزار شد، درباره چالشها و نقش حمایتی مرکز آفرینشها برای شتابگیری مسیر رشد ادبیات در قم گفتوگو شد.
این دیدار با حضور عباس محمدی مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری، ساسان ناطق مسئول دفتر داستان حوزه هنری، محمد غفاری مسئول واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری قم و معاون فرهنگی این حوزه و مسئولان باشگاه داستان و شعر و دبیران محافل ادبی حوزه هنری قم برگزار شد.
در ابتدای جلسه شیوه کار محافل شعر و داستان حوزه هنری قم از قبیل محفل «مهر و ماه»، «قمپز»، «سرناد»، «عصرانه داستان» توسط دبیران این محافل تشریح شد و توضیحاتی در خصوص روند و شیوه اجرای دورههای آموزش ادبی در قالب باشگاه شعر و باشگاه داستان ارائه شد. همچنین فعالان ادبیات شهر قم درخواستهای خود را برای برداشتن موانع پیشروی ادبیات در قم مطرح کردند.
در این بخش محمد جواد شرافت شاعر آئینی و دبیر محفل «مهر و ماه» در سخنانی درباره پیشینه، نقاط قوت و روند رو به رشد ادبیات در حوزه شعر و داستان جوان در شهر قم سخن گفت.
محمد غفاری نیز گزارشی از دوره شش ساله مسئولیت خود در واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری قم ارائه کرد و شیوهکار باشگاهها، نحوه ارتباط با مخاطب در فضاهای مجازی و تغییر رویکرد واحد ادبیات قم از برگزاری محفل به تولید برنامه اشاره کرد و شیوه عمل این واحد را در گسترش ادبیات در میان عموم مخاطبان تشریح کرد.
عباس محمدی مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری در سخنانی به دغدغه فعالان حوزه ادبیات قم پاسخ گفت و با اعلام آمادگی برای حمایت از فعالیتهای ادبی این شهر قول مساعد برای کمک به دیده شدن فعالیتهای ادبی حوزه هنری قم و تلاش برای رفع موانع پیشرو داد.
همچنین ساسان ناطق جلسه برگزار شده را بستری برای تعامل نویسندگان شهر قم با دفتر داستان حوزه هنری دانست و در پاسخ به دغدغه حاضران در جلسه قول حمایت از فعالیتهای داستانی فعالین ادبی قم را داد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Monday, 13 January , 2025