لزوم تدوین طرح جامع حفاظت از اماکن تاریخی قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، عبدالله جلالی امروز در مراسم بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای بهسازی محورهای فرهنگی و تاریخی قم، خواستار تهیه طرح جامع حفاظت از اماکن تاریخی شهر شد و ادامه داد: با این طرح مطالعاتی میتوان در جهت احیاء، سیاستگذاری و ظرفیتسازی بافت تاریخی برنامهریزی کرد.
وی همچنین با تأکید بر اینکه وضعیت طرح و پهنه ۳۱۵ هکتاری تعیین تکلیف شود، افزود: همه بر اصل حفاظت از اماکن تاریخی اتفاقنظر داریم و باید برای حفظ آن سیاستگذاری لازم صورت گیرد.
رئیس شورای شهر قم افزود: آنچه امروز در بافت تاریخی قم انجامشده در راستای حفظ و حراست از هویت و پیشینه تاریخی قم و ماندگاری آن برای نسلهای آینده است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه حفظ فرهنگ گذشته تکلیف همگانی است، ابراز کرد: گرچه قم در نگین حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران قرار دارد اما اماکن تاریخی فراوانی وجود دارد که بهخوبی معرفی نشده و باید نسبت به معرفی آن اهتمام ویژه داشت.
جلالی با تأکید بر اینکه حفظ، بهسازی و نوسازی بافت تاریخی یک اصل است و باید بیشازپیش موردتوجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: شناسایی و معرفی این مکانها نیازمند توجه بیشتر مسئولان متولی است.
وی به اجرای طرحهای کف سازی در بازارهای کهنه، نو و گذرهای مختلف فرهنگی و تاریخی قم اشاره کرد و گفت: ایمنسازی، بازسازی جدارهها و سقف بازار کهنه و نو نیازمند اقدام جدی است که امیدواریم موردتوجه مسئولان میراث فرهنگی و مدیران شهری قرار گیرد، البته منابع در اختیار میراث فرهنگی پاسخگوی اینهمه اماکن تاریخی نیست و به همین دلیل باید از اعتبارات ملی برای حفظ و بهسازی این اماکن استفاده کرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 4 February , 2025