افتتاح طرحهای بهسازی محورهای فرهنگی و تاریخی قم +تصاویر
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مراسم بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی بهسازی محورهای فرهنگی و تاریخی شهر قم باحضور استاندار و معاون عمرانی، شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم، معاون حرم مطهر حضرت معصومه(س)، هیئت امناء بازارهای تاریخی و سایر مسئولان شهری در ادامه طرح «قم در مسیر تحول» در سالن همایشهای شهرداری قم برگزار شد.
طرحهای بهسازی محورهای فرهنگی و تاریخی قم شامل افتتاح کفسازی محور فرهنگی-تاریخی بازار کهنه، بازار نو، محور فرهنگی تاریخی شاه حمزه(ع) و کف سازی فاز نخست محور عشقعلی است.
همچنین در این مراسم عملیات اجرایی کفسازی بازار کفاشان شهر قم بهعنوان یکی دیگر از محورهای فرهنگی و تاریخی قم در راستای اجرای طرح «قم در مسیر تحول» آغاز شد.
بر اساس این گزارش، کف سازی محور فرهنگی-تاریخی بازار کهنه با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال از ۱۵ اسفندماه سال ۱۳۹۹ در فضایی به مساحت ۲۴۰۰ مترمربع آغاز شد و نیمه خردادماه ۱۴۰۰ به پایان رسید.
طرح بهسازی بازار نو، دهم اردیبهشتماه ۱۴۰۰ آغاز و در مدت بیش از یک ماه با یک کار جهادی در تاریخ ۱۵ خردادماه در فضایی به مساحت ۶۰۰ مترمربع به پایان رسید.
کفسازی محور فرهنگی تاریخی کوچه ۵ عمار یاسر با عنوان محور شاه حمزه با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد ریال در بلوار ۴۵ متری عمار یاسر اجرا شد. این پروژه از یکم مهرماه سال ۹۹ آغاز و تیرماه سال ۱۴۰۰ در مساحتی به وسعت ۲ هزار مترمربع به بهرهبرداری رسید.
کفسازی محور فرهنگی تاریخی عشقعلی نیز با اعتبار ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در خیابان انقلاب در فضایی به مساحت یک هزار مترمربع از یکم مهرماه سال ۹۹ آغاز و یکم اردیبهشتماه ۱۴۰۰ به پایان یافت.
همچنین امروز عملیات کف سازی بازار کفاشها نیز با صرف هزینهای بالغبر شش میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در فضایی به مساحت ۵۰۰ مترمربع آغاز شد و قرار است تا شهریورماه امسال به بهرهبرداری برسد.
از اهداف کلان پروژههای افتتاحشده میتوان، جمعآوری تمامی لایه آسفالت محدوده مذکور به همراه زیرسازیهای نامناسب مربوطه،ساماندهی وضعیت تأسیسات زیرزمینی، تحکیم بستر با لایههای متفاوت شنریزی مطابق نظر دستگاه نظارت و متراکم نمودن در حد امکان و مناسب،اجرای یک لایه بتن آماده با مقاومت مشخصه حداقل ۱۲۰ کیلوگرم بر سانتیمتر مکعب به ضخامت حداقل ۱۰ سانتیمتر و اجرای سنگفرش با استفاده از سنگ مرمریت گندمک مطابق نظر کارفرما و مورد تأیید دستگاه نظارت بهصورت ملاتی اشاره کرد.
ویژگیهای بارز این پروژهها نیز دارای ظرفیت مناسب برای جذب توریست و گردشگر، محرک توسعه در بازآفرینی بافت مرکزی شهر و همچنین ارتقای کیفیت محیط شهری است.
عکاس: رضا رمضانی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 4 February , 2025