نیکوکار قمی حامی ۳۷۵ فرزند یتیم شد

یکی از حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین که در گذشته حامی پنج فرزند تحت حمایت این نهاد بود، در اقدامی خداپسندانه حامی ۳۷۵ فرزند دیگر از خانواده‌های محسنین شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
نیکوکار قمی حامی ۳۷۵ فرزند یتیم شد
شناسه : 37975 | انتشار : ۱۲ تیر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی کمیته امداد قم، سید محمدرضا میره‌ای، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قم ضمن قدردانی از مردم نیکوکار، حامیان اکرام ایتام و محسنین و خیران گفت: یکی از حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین که در گذشته حامی پنج فرزند تحت حمایت این نهاد بود، در اقدامی خداپسندانه برای حمایت از ۳۷۵ فرزند دیگر از خانواده‌های محسنین نیز اعلام آمادگی کرد.

وی اضافه کرد: این حامی نیکوکار با ثبت‌نام فرم حامیان اکرام ایتام و محسنین، متعهد شده است ماهانه ۲۵ میلیون تومان برای این فرزندان نیز واریز کند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قم بابیان اینکه این نیکوکار قمی در سال‌های گذشته هم این نهاد را در کمک به ایتام و محرومان یاری کرده است، تصریح کرد: یکی از اقدامات ویژه این فرد نیکوکار، کمک ۱۲۰ میلیون تومانی وی برای خانه دار شدن یک خانوار عائله‌مند قبل از عید نوروز امسال بود.

نوشته های مشابه
نگاهی به فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم/ از «آنتیک» نائیجی تا «خدای جنگ» دارابی
چراغ چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم روشن شد
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
هتل «مدینه‌المعصومه(س)» در قم افتتاح شد
اجلاس صحیفه‌پژوهان در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.