باغ‌های باقی‌مانده شهر باید حفظ شود/ شهرداری اجازه تغییر کاربری ندهد

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم بر حفظ لزوم باغ‌های باقی‌مانده در شهر تأکید کرد و گفت: شهرداری نباید اجازه تغییر کاربری این باغات را بدهد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
باغ‌های باقی‌مانده شهر باید حفظ شود/ شهرداری اجازه تغییر کاربری ندهد
شناسه : 37871 | انتشار : ۰۸ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سیدمجتبی سبحانی ثابت در جلسه شورای سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم، با قدردانی از اقدامات شهرداری در حوزه توسعه فضای سبز اظهار داشت: فضای سبز شهر تغییر کرده و با توجه به آب‌وهوای قم این تغییرات مشهود است، اما هنوز ایده آل نیست و باید به سمت درختان سرسبزتر و مثمر برویم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم، توسعه فضای سبز در بافت قدیمی  شهر را موردتوجه قرار داد و افزود: شهروندان ساکن در بافت فرسوده از نبود فضای سبز مناسب در این منطقه از شهر گلایه‌مند هستند که شهرداری باید این مهم را در اولویت برنامه قرار دهد.

وی بر لزوم حفظ باغ‌ها در شهر قم تأکید و ابراز کرد: باغ‌های باقی‌مانده را نباید به این راحتی از دست بدهیم و شهرداری باید مراقبت لازم را داشته باشد که اجازه تغییر کاربری در آن صورت نگیرد.

نوشته های مشابه
نگاهی به فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم/ از «آنتیک» نائیجی تا «خدای جنگ» دارابی
چراغ چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم روشن شد
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
هتل «مدینه‌المعصومه(س)» در قم افتتاح شد
اجلاس صحیفه‌پژوهان در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.