کشف ۴۶ کیلوگرم تریاک از محل جمع آوری ضایعات در قم

جانشین فرمانده انتظامی استان قم از کشف ۴۶ کیلوگرم تریاک از محل جمع آوری و تفکیک ضایعات خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کشف ۴۶ کیلوگرم تریاک از محل جمع آوری ضایعات در قم
شناسه : 35858 | انتشار : ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ بهادر اسماعیلی اظهار داشت: با اطلاع پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از نگهداری مقادیر قابل توجهی مواد مخدر در ساختمانی نیمه کاره، موضوع یه صورت ویژه بررسی و محل مورد نظر شناسایی شد.

وی افزود: طبقه همکف ساختمان نیمه کاره، محل جمع آوری ضایعات بوده که با هماهنگی قضائی مورد بازرسی قرار گرفت  که از زیر ضایعات مقدار ۳۲ کیلو و ۵۵۰ گرم تریاک بالفافه در قالب ۱۸ بسته در اوزان مختلف کشف شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان ادامه داد: طبقه فوقانی ساختمان نیز مورد بازرسی قرار گرفت که مقدار ۱۳ کیلو و ۸۵۰ گرم تریاک در قالب ۷ بسته به اوزان مختلف و یک دستگاه ترازوی توزین کشف شد.

اسماعیلی تصریح کرد: درمجموع ۴۶کیلو و۴۰۰گرم تریاک کشف و ۳نفرمتهم دستگیر و یک دستگاه پیکان وانت توقیف شد که متهمان به همراه موادمخدر کشف شده و پرونده تشکیل شده به مراجع ذی‌صلاح معرفی شدند.

نوشته های مشابه
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.