آسمان‌خراش‌ها زیر نظرند

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به افزایش بلندمرتبه‌سازی در شهر قم، اظهار داشت: خوشبختانه از سال ۹۵ به بعد تا حدود زیادی مباحث و مقررات ملی ساختمان به‌خصوص مسائل ایمنی در ساختمان‌های شهری رعایت شده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
آسمان‌خراش‌ها زیر نظرند
شناسه : 35665 | انتشار : ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، عباس جعفری با اشاره به افزایش بلندمرتبه‌سازی در شهر قم، اظهار داشت: خوشبختانه از سال ۹۵ به بعد تا حدود زیادی مباحث و مقررات ملی ساختمان به‌خصوص مسائل ایمنی در ساختمان‌های شهری رعایت شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با بیان اینکه بازدید و نظارت لازم بر ایمنی ساختمان به‌صورت مستمر انجام می‌شود، تصریح کرد: شهر قم امروز جزء شهرهای بلندمرتبه کشور است که در این زمینه با وجود تلاش‌های زیاد مدیریت شهری در سال‌های گذشته، نیازمند به‌روزرسانی تجهیزات آتش‌نشانی هستیم.

جعفری ادامه داد: هم‌اکنون مجوز ساختمان‌های بالای ۲۰ طبقه در قم صادرشده است که برای خدمت‌رسانی به یک نردبان بیش از ۱۰۰ متری  نیاز است، البته در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که این‌گونه ساختمان‌ها باید خود ایمن باشند به جای اینکه تجهیزات و نردبان بسیار بلند داشته باشند.

وی زیرساخت‌ها، معابر و عرض کم کوچه‌ها در قم را موردتوجه قرار داد و ابراز کرد: هم‌اکنون دو نردبان حدود ۲۰ ساله و یک نردبان بلند در سازمان آتش‌نشانی وجود دارد که در سال جاری به دنبال خرید یک دستگاه نردبان دیگر هستیم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به خرید یک دستگاه نرد‌بان‌ بلند با حدود ۵۰ میلیارد تومان هزینه در سال‌های گذشته یادآور شد: نیاز به جرثقیل سنگین در سازمان آتش‌نشانی وجود دارد و ردیف بودجه خرید آن در بودجه ۱۴۰۰ دیده‌شده است.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.