۴۸۰۰ فرزند یتیم و محسنین قمی در انتظار حامی هستند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد قم گفت: در سال‌جاری چهار هزار و ۸۳۶ فرزند یتیم و محسنین در این استان در انتظار حامی هستند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
۴۸۰۰ فرزند یتیم و محسنین قمی در انتظار حامی هستند
شناسه : 35644 | انتشار : ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی کمیته امداد قم، سید محمدرضا میره‌ای در این زمینه افزود: شهروندان قم در سال گذشته ۲۸ میلیارد تومان به فرزندان یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان کمک کردند.

وی اضافه کرد: در سال‌های گذشته طرح‌هایی همچون «هر کارمند، یک حامی»، «هر حامی، یک حامی جدید»، «هر کلاس یک حامی» و «هر مشترک صندوق‌های صدقات خانگی، یک حامی» اجرا شد که نتایج خوبی به دنبال داشت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد قم با بیان این‌که امسال پویش ایران مهربان با شعار «هیچ فرزندی در کشور بدون حامی نباشد» در حال اجراست، ادامه داد: برای تحقق این شعار و جذب حداکثری حامیان برای ارتقای سطح معیشت فرزندان اکرام و محسنین همه تلاش خود را به کار خواهیم بست.

میره‌ای سهمیه جذب حامیان امسال استان قم را ۱۶ هزار حامی عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان قم یک هزار و ۷۱۲ یتیم و سه هزار و ۱۲۴ فرزند محسنین تحت حمایت این نهاد هستند که در انتظار حمایت خیران و حامیان هستند.

وی گفت: هر کسی می‌خواهد در این کار خداپسندانه شرکت کند عدد ۱ را به سامانه ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۵ ارسال کند.

نوشته های مشابه
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
هتل «مدینه‌المعصومه(س)» در قم افتتاح شد
اجلاس صحیفه‌پژوهان در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود
ترجمه کُردی «صحیفه سجادیه» رونمایی شد
جزئیات فروش‌ بلیت فیلم‌های جشنواره فجر در قم اعلام شد
همایش تفسیر تسنیم در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.