فرصت مناسب بافت تاریخی برای عرضه محصولات صنایع دستی/ صنایع مزاحم از بازار کهنه جابهجا شوند
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا خاکی در جلسهای مشترک با سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم که با حضور غلامرضا جانقربان معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: اقدامات شهرداری در دو بخش احداث هتل و ایجاد محور تاریخی فرهنگی قابلتقدیر است.
وی احداث هتلهای ۵ ستاره و ایجاد محور تاریخی فرهنگی شهر قم، در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را در ماندگاری زائر مؤثر دانست و افزود: ظرفیتهای زیادی در قم هنوز شناختهنشده که باید به آن توجه کرد.
مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) ادامه داد: ظرفیتهای فرهنگی شهر قم مانند مساجد، امامزادگان، بیوت مراجع و بیتالنور باید در کنار ظرفیتهای تاریخی شهر قم مانند بازار، تیمچه و خانههای تاریخی در کنار حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران میتواند شهر قم را شهری مذهبی با قدمت و سابقه تاریخی و فرهنگی معرفی کند.
وی معرفی صحیح ظرفیتهای قم را در کاهش دغدغه صنعتگران صنایعدستی در حوزه اقتصادی راه گشا دانست و اضافه کرد: ساماندهی امکانی مانند بازار کهنه فرصتی برای رونق اقتصادی بوده و با توجه به اقدامات انجامشده شهرداری در فضای رهاشده بازار کهنه و بهسازی و کفسازی این مجموعه در عرض کمتر از یک ماه مناسبترین مرکز عرضه صنایعدستی را ایجاد میکند.
خاکی تأکید کرد: بازار نو همچون بازار کهنه میتواند مرکز ثقل سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شده که نیازمند حمایت مدیریت استان در همه زمینهها جهت استفاده حداکثری از این ظرفیتها است.
وی پیگیری جابهجایی صنایع مزاحم در بازار کهنه مانند چوببرها به مرکز صنعتی را مطرح کرد و گفت: تبدیل بازار کهنه به فروشگاه و عرصه صنایعدستی و همچنین پیگیری عدم ورود هرگونه خودرو و موتور در فضای بازار کهنه از عمده موارد نیازمند حمایت و ارائه تسهیلات و مجوزات از سوی مدیریت شهری است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Sunday, 2 February , 2025